Dekk fra VIANOR

VIANOR er et nettverk av profesjonelle, samarbeidende dekk verksteder, som betjener både privatpersoner og det profesjonelle markedet. 

Leter du etter en dekkforhandler som forstår seg på bildekk og kan tilby et bredt utvalg av dekk fra forskjellige internasjonale produsenter, bør du ta kontakt med oss. Vi er en dekkforhandler som har kvalitetsdekk til både personbiler, SUV, 4×4 og varebiler.

Som dekkforhandler gjennom VIANOR er vi opptatt av sikkerhet når det kommer til bildekk, og dersom du er usikker på hvorvidt du må kjøpe nye dekk eller ikke er det bare å komme innom vårt kundesenter. Vi kan både måle mønsterdybden og sørge for at lufttrykket er riktig. Skulle dine dekk være gode nok i følge norske standarder, bytter vi også gjerne dine bildekk for deg når det er tid for dekkskift.

MER ENN EN DEKKFORHANDLER

I tillegg til å være en dekkforhandler er vi også et dekkhotell som hjelper våre kunder med å oppbevare og vedlikeholde bildekk. Alle som bruker vårt dekkhotell vil få rabatt ved kjøp av nye bildekk fra vår dekkforhandler, samt at de blir satt på en liste over prioriterte kunder som får beskjed på SMS hver gang det nærmer seg et nytt dekkskift. Les mer om dekkhotell.

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Har du gode erfaringer som kunde hos oss setter vi pris på om du kan skrive noen ord om det her:

Vår siste annonsekampanje

DM verksted vinter

Ta kontakt med oss!

Ta kontakt for å ett uforpliktende pristilbud eller en bilprat.

Ta kontakt